top of page
6.png

Ons werk

Lokale gemeenschappen staan centraal in wat we doen. We maken het verschil voor mensen. Onze initiatieven, campagnes en interventies op lokaal en regionaal niveau stimuleren een gezonde leefstijl voor iedereen.

1.png

Wat we doen

Zo helpen we de lokale voetbalclub bij het realiseren van hun gezonde kantine, organiseren we health events en activeren we inwoners om met elkaar gezondere keuzes te maken tijdens de Verse Frisse Startweken na de zomervakantie. Zo maken we samen de gemeenschap gezonder.

We gaan fysiek en online in gesprek met mensen om te kijken waar kansen liggen. Door lokaal en digitaal campagne te voeren promoten we gezondheid in brede zin. Ons werk is pas geslaagd als het nieuwsgierigheid, interactie en beweging oproept.

10.png

Experimenten

Experimenteren zit in ons DNA en als dynamische organisatie houden we ervan om nieuwe dingen te proberen om het gezondheidsvraagstuk aan te pakken. Soms een schot in de roos, soms een minder groot succes.

Door snel te leren van onze 'fouten' en de succesvolle oplossingen op te schalen proberen we de complexe gezondheidscrisis het hoofd te bieden, want door de gebaande paden met elkaar te bewandelen zal het tij niet keren. Hieronder een greep uit onze tops en flops.

bottom of page